Een mooie crematie voor de juiste prijs.

Nu een crematie? 24/7
U kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 Online

Veelgestelde vragen over hoe werkt crematie.com?

Hoe werkt Crematie.com?


Op Crematie.com kunt u kiezen uit 3 pakketten met zorgvuldig samengestelde producten en diensten die een persoonlijk afscheid mogelijk maken voor iedereen. Wij helpen u de uitvaart zelf vorm te geven door de basis producten en diensten te leveren die absoluut noodzakelijk zijn zoals het papierwerk, logistieke diensten, de aangifte bij de gemeente. Bij elk pakket bieden we een uitgebreide handleiding die u helpt de meer creatieve zaken zelf te regelen zoals het zelf maken van rouwdrukwerk, het schrijven van een afscheidsspeech etc. Hiervoor bieden we 3 pakketten.

Pakket Direct:
Compleet verzorgde crematie zonder aanwezigheid van de nabestaanden

Pakket Intiem:
Compleet verzorgde crematie met een besloten afscheid voor de directe nabestaanden (max 10 personen). De crematie vindt plaats zonder aanwezigheid van nabestaanden.  

Pakket Uitgebreid:
Compleet verzorgde crematie met een crematieplechtigheid in de aula van het crematorium, inclusief (levende) muziek, toespraken etcetera en na afloop samenkomst in de koffiekamer van het crematoria voor een eenvoudige of uitgebreide koffietafel. Consumpties zitten niet in het pakket.

Met de creatieve taken helpen wij u middels uitgebreide handleidingen vol met tips:

* Hoe schrijf je zelf een afscheidsspeech?
* Hoe verzorg je de overledene?
* Hoe maak je zelf rouwdrukwerk etc. 

Dat leidt niet alleen tot een veel persoonlijker maar ook een veel voordeliger uitvaart. 

Elk pakket kunt u uitbreiden met bij voorbeeld: 

1. Een Akte van Overlijden
2. Opbaring thuis, verzorgingshuis of elders inclusief vervoer naar het crematorium
3. Extra rouwbezoek(en) in uitvaartcentrum
4. Rouwkaarten inclusief opmaak, enveloppen, postzegels en verzending.
5. Bloemen
6. Zorg voor nabestaanden middels een handig boekje of persoonlijke nazorg
7. Urn of assieraad.

Nadat u het gewenste pakket heeft gekozen en eventuele extra’s, kunt u deze gelijk bestellen en afrekenen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om later te betalen. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan 088 – 848 82 27. We zitten voor u klaar, dag en nacht.

Is Crematie.com actief in heel Nederland?

Ja, we kunnen u helpen met een crematie in elk crematorium in Nederland. Nu zijn er   112 crematoria die allemaal verschillende tarieven hanteren. Crematie.com gaat uit van een gemiddelde prijs. Is het crematorium van uw keuze duurder, dan kan er een meerprijs gelden. Deze wordt zonder winstopslag doorberekend. U krijgt altijd vooraf eerst een offerte.

Waarom zijn de tarieven van Crematie.com stukken lager dan bij anderen?

Crematie.com maakt slim gebruik maakt van het reeds bestaande aanbod aan crematoria, uitvaartcentra en (freelance) uitvaartverzorgers. We hebben geen personeel in loondienst maar werken met een selecte groep van de beste lokale uitvaartleiders, zijn gevestigd in een eenvoudig kantoor en spenderen niet enorme bedragen aan tv commercials. Daarnaast maken we scherpe prijsafspraken met onze leveranciers en daar profiteren onze klanten van.

Is het wel mogelijk goede kwaliteit te leveren voor zulke lage prijzen?

Jazeker, we besparen niet op kwaliteit maar op (onnodige) vaste lasten en marketing. Onze uitvaartleiders zijn zorgvuldig geselecteerd. We werken uitsluitend met gediplomeerde uitvaartbegeleiders die beschikken over ruime ervaring èn de juiste mentaliteit: dienstbaar zijn aan onze klanten. Dat geldt niet alleen voor onze uitvaartbegeleiders maar ook voor onze toeleveranciers. We doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een modern wagenpark en keurig geüniformeerd, vakbekwaam en geschoold personeel. Onze streven is ALTIJD de best mogelijke uitvaart voor de families die we bijstaan.

Kan ik ook van Crematie.com gebruik maken als ik al verzekerd ben?

U mag altijd zelf bepalen welke uitvaartondernemer de uitvaart van uw dierbare regelt. Sommige verzekeraars keren minder geld uit, wanneer zij niet zelf de uitvaart mogen verzorgen. Maar dan nog is Crematie.com de voordeliger keuze omdat onze tarieven veel lager zijn. Het is altijd goed om bij u verzekeraar te informeren wat de consequenties zijn wanneer u voor een andere uitvaartverzorger kiest. Maar laat u niets wijs maken. U hebt altijd vrije keuze.Kan ik mijn uitvaart nu al regelen, ook al speelt het overlijden (voorlopig) nog niet?

Ja dat kan. U kunt het uitvaartpakket (Direct, Intiem of Uitgebreid) kiezen en het bestelformulier invullen en, als u dat wilt, ook gelijk betalen. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om later te  betalen. Houdt u er rekening mee dat de tarieven op de site jaarlijks kunnen worden gecorrigeerd voor prijsinflatie. 

Wie zit er achter Crematie.com?

Crematie.com is een site van Amstel uitvaarten, een landelijk werkende uitvaartorganisatie waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam. We werken samen met een netwerk van freelance uitvaartleiders verspreid over heel Nederland. 

Al onze uitvaartleiders zijn gediplomeerd en vakbekwaam. Als u kiest voor Crematie.com bent u dus altijd verzekerd van een perfect verzorgde crematie tegen een zeer scherpe prijs!

Amstel uitvaarten is opgericht om mensen te helpen de regie over de uitvaart in eigen hand te houden. De regie over de uitvaart kunt u zelf in handen houden door veel dingen zelf te doen en alleen die zaken af te nemen, die u minder interessant vindt. Dat leidt niet alleen tot een veel persoonlijker maar ook een veel voordeliger uitvaart. En omdat we u zorgvuldig begeleiden kunt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet. Wij erkennen dat de wensen ten aanzien van uitvaarten veranderen. Mensen willen meer inbreng, meer transparantie en lagere kosten. 

Amstel uitvaarten werd opgericht begin 2017 door directeur Peter van Schaik. Van Schaik heeft Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is tevens in het bezit van het vakdiploma Uitvaartondernemer. Al sinds 1996 is Peter van Schaik actief in de uitvaartbranche met websites zoals uitvaart.nl, condoleance.nl, uitvaartmarkt.nl, uitvaartverzekering.com etc. Amstel uitvaarten is geregistreerd bij de KVK onder nummer 68446047.

Wie voeren de uitvaarten uit?

Amstel uitvaarten werkt met een groep van speciaal geselecteerde uitvaartleiders verspreid over heel Nederland. De uitvaart wordt dus altijd uitgevoerd door een lokale uitvaartondernemer die op de hoogte van is van alle lokale gebruiken, mogelijkheden en tarieven. Wil u vooraf kennis maken? Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak: 088 84 88 227.