Een mooie crematie voor de juiste prijs.

Nu een crematie? 24/7
U kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 Online

Mijn vader had een groot sociaal netwerk en we wilden dan ook iedereen de gelegenheid geven afscheid te nemen.

Uitgebreid

Onze uitvaartleider komt bij u thuis

Onze uitvaartleider komt naar u toe om uw uitvaartwensen persoonlijk met u te bespreken. Afspraken met instanties en leveranciers maken wij voor u. Zo wordt bij de gemeente de Aangifte van Overlijden gedaan en het Verlof tot Cremeren en de Akte van Overlijden verzorgd.

Vervoer naar ons zorgcentrum

De overledene wordt van de locatie van overlijden opgehaald en naar ons dichtstbijzijnde zorgcentrum.

Laatste verzorging en kleden

De overledene wordt door ons verzorgd, gekleed en in een nette uitvaartkist (bekijk hier) gelegd. U kunt kiezen uit een spaanplaat kist met eikenprint folie of een milieuvriendelijke massief vurenhouten kist. Tot de dag van de crematie verblijft de overledene in een gekoelde ruimte.

Rouwkaarten

U ontvangt 50 rouwkaarten, compleet met enveloppen en verzendset.

De plechtigheid

Op de dag van de uitvaart wordt u begeleid door onze uitvaartleider en krijgt u de aula in het crematorium van uw keuze een uur ter beschikking voor de afscheidsdienst. U kunt de plechtigheid helemaal naar eigen wens invullen, met muziek, sprekers uit eigen kring, fotopresentatie etc. Indien gewenst helpt onze uitvaartleider u bij het opstellen van het draaiboek voor de plechtigheid. Direct na de plechtigheid vindt de crematie plaats. Het is mogelijk om aanwezig te zijn bij de invoer van de kist in de crematie-oven.

Na afloop van de plechtigheid kunnen de genodigden samen komen in de koffiekamer van het crematorium om iets te eten, drinken en samen herinneringen op te halen. De koffiekamer staat ook een uur tot uw beschikking. Bespreek tijdig met onze uitvaartleider wanneer u denkt meer tijd te willen gebruiken.

Vanaf 1 maand kunt u de as afhalen bij het crematorium in een asbus of strooikoker of laten verstrooien op het terrein van het crematorium (zonder aanwezigheid van nabestaanden).

Na de crematie

U ontvangt van ons een boekje met waardevolle tips over de financiële en administratieve afhandeling na een overlijden en een checklist van de Rijksoverheid. Tevens zullen wij na een week contact met u opnemen om te vragen hoe het met u gaat en hoe we u verder kunnen helpen.

U regelt zelf:

  • Rouwadvertenties en brieven
  • Afscheidsbijeenkomst in eigen kring
  • Muziek, toespraken of bloemen
  • Bedankkaartjes

"Een eerlijk bedrijf!

Als je iemand waar je van houdt verliest, dan laat je je alles wijsmaken en is het lastig om de juiste keuzes te maken. Je wil het alleen maar zo goed mogelijk doen voor degene die is overleden. In mijn geval was dat mijn moeder.
Amstel Uitvaarten is eerlijk over de kosten en adviseerden ons om bepaalde dingen gewoon niet te doen, omdat dat alleen maar extra geld zou kosten. Tijdens het hele traject werden we heel goed op de hoogte gehouden van alles en achteraf kregen we geen extra kosten op de factuur. Een eerlijk en betrouwbaar advies en we kunnen het iedereen aanraden. De uitvaart is helemaal naar wens verlopen en was erg mooi.

Bedankt voor jullie betrokkenheid!"

Marja
Maassluis

5

Als de crematie ruimte moet bieden aan iedereen: compleet en toch betaalbaar.

Vanaf € 5.495,-

Kies deze crematie

Extra mogelijkheden:

De uitvaartpakketten zijn uit te breiden met de volgende mogelijkheden

Thuisopbaring:

keuze ongedaan maken

Pacemaker / ICD:

Extra rouwbezoek (30 min) in ons zorgcentrum:

keuze ongedaan maken

Extra rouwkaarten:

keuze ongedaan maken

Volgwagen(s):

Extra bloemen:

Geen extra-bloemen

Kies uw extra-bloemen

Urn:

Geen urn

Kies uw urn

Extra tijd in aula:

keuze ongedaan maken

Extra tijd in koffiekamer:

keuze ongedaan maken

Beoordelingen

"Een vijfsterren recensie voor Amstel Uitvaart/Budgetcrematie. Wij waren erg blij met het contact voor, tijdens en na de crematie van mijn moeder. Een uitvaart zoals mijn moeder die gewenst had, simpel, eenvoudig en stijlvol."

Annemarie

5

"Amstel uitvaart heeft de uitvaart van mijn moeder geregeld. Daarbij zijn we met Amstel door de laatste wensen gegaan die mijn moeder heeft geuit. Samen met de uitvaartverzorgster zijn we daarbij door alle opties heen gelopen en hebben samen met haar de wensen van moeder in kunnen vullen. Daarbij was de uitvaartverzorgster aanhoudend en bleef zoeken naar de mogelijkheden om te komen tot een oplossing. Uiteindelijk hebben we een mooie uitvaart voor mijn moeder kunnen regelen mede dankzij Amstel."

De heer De Groot
Delft

5

"Beste Peter & Marianne,

Middels dit bericht wil ik Amstel uitvaart bedanken voor haar rol en persoonlijke oprechte opstelling en hulp mbt het proces dat bij een uitvaart komt kijken.


Peter,
Bedankt voor je rustige en volledige begeleiding vanaf het 1ste contact moment t/m het laatste stukje afwikkeling hierin.
Ik prijs je wijze van omgang en je manier van schakelen, ik zou je bij een ander treffen zomaar een knappe borrel trakteren.

Marianne,
Je hebt precies gedaan wat we van je gevraagd hebben en ik heb t als heel prettig ervaren de wijze waarop je in een niet alledaagse omgeving als de onze de uitvaart begeleid hebt.
Ook voor jou geldt dat ik je bij een ander treffen zomaar een knappe borrel zou trakteren.

Namens mijzelf,en mijn schoonzus, bedankt !"

Marlon

5