Een mooie crematie voor de juiste prijs.

Nu een crematie? 24/7
U kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 Online

Veelgestelde vragen over betalen

Hoe kan ik betalen?

Direct betalen
U kunt betalen via de site, door het gewenste uitvaartpakket te kiezen, bestellen en vervolgens te betalen via iDEAL, Paypal en Bitcoin.

Later betalen
U kunt ook later betalen via iDEAL want als u kiest voor “Later betalen” dan ontvangt u na de bestelling een bevestigingsmail met een link naar de online betaalmodule.
Ook kunt u later betalen met internetbankieren. Onze bankgegevens vindt u op de begroting die u van ons ontvangt. 


Hoe kan ik vooruit betalen?

U kunt betalen via de site, door het gewenste uitvaartpakket te kiezen, bestellen en vervolgens te betalen via iDEAL, Paypal en Bitcoin. Houdt u er rekening mee dat prijzen elk jaar kunnen worden gecorrigeerd voor prijsinflatie.

Hoe kan ik in achteraf betalen?

U kunt ook later betalen via iDEAL want als u kiest voor "Later betalen” dan ontvangt u na het bestellen een bevestigingsmail met een link naar de online betaalmodule.
Ook kunt u later betalen met u eigen internetbankieren. Onze bankgegevens vindt u op de begroting die u vooraf van ons ontvangt. 

Kan ik in gedeeltes betalen?

Ja het is mogelijk in gedeeltes te betalen. Maar dit altijd na vooraf telefonisch overleg.

Bel gerust 06-4897 4500.


Kan ik met verzekeringspolissen betalen?

Ja, ook al bent u verzekerd, u kunt altijd door ons de uitvaart laten verzorgen. 

Kapitaalverzekering
Heeft u een verzekering die een geld bedrag uitkeert, dan kunt u zelf de polissen innen.

Wilt of kunt u de polissen niet zelf innen, dan kunnen wij dat voor u doen. We maken dan een Akte van Cessie op waarmee u verklaart dat de verzekeraar ons rechtstreeks mag betalen. Voor het innen van polissen kunnen wij wel administratiekosten. Sommige oude polissen zijn afkomstig van verzekeraars die lang geleden zijn overgenomen of gefuseerd. Het kan behoorlijk veel tijd kosten om uit te zoeken bij welke maatschappij de polis tegenwoordig loopt. Informeert u altijd bij ons of er meerkosten zijn aan het innen van polissen. 

Is de waarde van de polissen hoger dan de uiteindelijk uitvaartnota, dan krijgt u van ons of van de verzekeraar geld terug.
Is de waarde van de polissen lager dan de uiteindelijk uitvaartnota, dan betaalt u bij.

Naturaverzekering
Ook wanneer u een verzekering hebt die geen geld uitkeert maar producten en diensten, een zogenaamde naturapolis, kunnen wij de uitvaart verzorgen. Sommige naturaverzekeraars keren minder geld uit wanneer zij niet zelf de uitvaart verzorgen. Maar door de hogere tarieven die zij hanteren kunnen wij vaak nog steeds de uitvaart voordeliger uitvoeren. 

Is de waarde van de polissen hoger dan de uiteindelijk uitvaartnota, dan krijgt u van ons of van de verzekeraar geld terug.
Is de waarde van de polissen lager dan de uiteindelijk uitvaartnota, dan betaalt u bij. 

Ik wil de uitvaart regelen maar heb niet de voldoende geld. Wat nu?

Als u wel de uitvaart wilt regelen maar onvoldoende geld heeft, dan kunt u mogelijk aanspraak maken op bijzondere bijstand. Bijzondere bijstand is er voor situaties waarin mensen kosten moeten maken zonder dat ze er wat aan kunnen doen. De bijzondere bijstand is er voor mensen met een laag inkomen en weinig vermogen. Kijk voor informatie op de website van uw gemeente. 


Het is een misverstand om te denken dat, wanneer er onvoldoende geld is, de gemeente de uitvaart wel zal regelen. De gemeente regelt alleen een uitvaart als er niemand opdracht wil geven voor het verzorgen van de uitvaart. In dat geval regelt de gemeente de uitvaart maar zal de kosten daarvan altijd trachten te verhalen op de nabestaanden. Daarom is het verstandig om de uitvaart toch zelf te regelen. Want als u alles zelf regelt en er bijvoorbeeld voor kiest om geen plechtigheid en/of condoleancebijeenkomst te houden dan kunt u wel eens goedkoper uit zijn dan wanneer de gemeente de uitvaart regelt. Krijg ik een begroting?

Ja, u ontvangt vooraf een begroting binnen 24 uur.

Moet ik achteraf bij betalen?

In principe niet. Alleen zaken die vooraf niet bekend zijn, zoals de consumpties die na afloop van de crematiedienst worden gebruikt in de koffiekamer, worden op nacalculatiebasis gefactureerd.